Interpretul mimico-gestual al Casei Albe, „umilit” de Administrația Biden pentru că-l susținea pe Trump

Heather Mewshaw susține că Administrația Biden nu a mai contactat-o fiindcă a tradus mesaje de dreapta
Heather Mewshaw susține că Administrația Biden nu a mai contactat-o fiindcă a tradus mesaje de dreapta

Interpretul mimico-gestual al Casei Albe, Heather Mewshaw, spune că nu a mai fost contactată de Administrația Biden după ce a spus că îl susține pe președintele Donald Trump și după ce a tradus discursurile unor grupuri conservatoare de pe rețelele de socializare.

Conform Fox News, Mewshaw a început să lucreze anul trecut ca contractor independent al Casei Albe. Totuși, noua administrație nu a mai contactat-o. „Obiectivul activității mele la Casa Albă este despre accesibilitate. Problema este că am fost negată și umilită public, lucru nejust și nedrept”, a spus ea.

În vârstă de 41 de ani, Mewshaw a mai spus că a fost „hărțuită” și „intimidată” online pentru că a interpretat mesajele din grupul de Facebook „Hands o f Liberty”. Printre videoclipurile interpretate se află un mesaj al lui Rudy Giuliani despre asaltul asupra Capitoliului SUA din 6 ianuarie și un altul, șters de atunci, cu dr. Stella Immanuel care a promovat tratarea Covid-19 cu hidroxiclorochină. Interpreta a spus că nu este de acord cu tot ce traduce, însă oamenii cu deficiențe de auz au dreptul să decidă pentru ei ce informații cred și aleg.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel