Internship pentru tineri la Guvernul României. Teodorovici: Florin Cîțu trebuie să știe!

Internship pentru tineri la Guvernul României. Teodorovici: Florin Cîțu trebuie să știe!  /  Foto: Crișan Andreescu
Internship pentru tineri la Guvernul României. Teodorovici: Florin Cîțu trebuie să știe! / Foto: Crișan Andreescu

Eugen Orlando Teodorovici a vorbit despre Internship-ul pentru tineri de la Guvernul României.

Într-o postaare pe pagina sa de Facebook, Eugen Orlando Teodorovici a vorbit despre Internship-ul pentru tineri de la Guvernul României:

„O veste bună de la guvern

Locatarul de la Palatul Victoria trebuie să știe că ceea ce crede că face el pentru "prima dată" cu Programul de Internship al Guvernului pentru tineri, NU s-a și întâmplat pentru prima dată Programul a început în anul 2013, în guvernarea Ponta și a fost organizat în fiecare an, de fiecare guvern al României.

Dincolo de PR-ul fantastik, cu care dl. premier ne-a obișnuit de când activează în lumea oamenilor mari, asta este o veste bunăProgramul, un succes încă de la început (felicitări colegilor Radu Puchiu și Cristian Botan pentru inițiativă si organizare si lui Victor pentru sprijin ), este o șansă reală ca tinerii determinați și implicați, să se familiarizeze cu administrația publică, pentru că da, este nevoie de un suflu nou, este nevoie de expertiza celor tineri pentru ca lucrurile să înceapă să funcționeze, așa cum sunt convins că ne dorim fiecare dintre noi

Dar, în circumstanțele date, putem ușor transfera și această ieșire publică a PM Cîțu în registrul tragi-comic al unei ... “guvernări găunoase" din partea unui personaj care nu încetează să ne uimească prin replicile sale "fantastice" ... această versiune modernă a lui Rică Venturiano:

Când am făcut "întâiași dată pentru prima oară" ... cel mai mare deficit, cea mai mare datorie publică, cea mai mare cădere economică, cel mai pestriț executiv și, în sfârșit, cea dintâi a 8-a ediție a Internshipului ... mi-am pierdut uzul rațiunii.

P.S.: Sper ca absolvenții edițiilor trecute ale programului să nu fie supărați că premierul le-a șters din prea mult patos (cred că e mult prea obosit din cauza elaborării proiectului de buget ), munca pe care au depus-o în cadrul stagiului de practică.

#fiiTU

#insistpentruRomania

#insistpentruromani“, a scris ministrul de Finanțe din Guvernul Ponta.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt2
YesMy