Internship la CJ Dâmbovița. Cine poate aplica

Se lansează programul de internship la Consiliul Judeţean Dâmboviţa.

Tinerii cu vârsta maximă de 26 de ani pot aplica pentru programul de internship al Consiliului Județean Dâmbovița. Detaliile acestuia au fost aprobate, ieri, de către plenul CJD la propunerea președintelui Corneliu Ștefan, citat de Gazeta Dâmboviţei.

“Încă de la începutul mandatului, mi-am propus să schimb în bine Consiliul Județean Dâmbovița, iar astăzi am mai făcut un pas în acest sens: Consiliul își deschide larg ușile pentru tinerii care doresc să participe la cel mai important program de internship din județul nostru!

Misiunea programului de Internship al Consiliului Județean Dâmbovița este aceea de a îmbunătăți cunoștințele tinerilor, de a-i ajuta să dobândească experiență profesională și de a-i familiariza cu procesul legislativ și administrativ al instituției.

Pot spune însă că cel mai important lucru este acela că tinerii se vor implica activ în viața județului nostru.” a spus Corneliu Ștefan despre proiect.

Cei care vor să intre în program trebuie să fie  absolvenți de studii superioare în domeniul de internship ales  și să nu fie angajați în altă parte.  Consilierii județeni au stabilit ca indemnizația pentru internship să fie  în cuantum de minim 50% din salariul de bază minim brut pe țară garantat în plată și se acordă proporțional cu numărul de ore de activitate desfășurată. Programul se desfășoară pe o perioadă de maximum 3 luni pentru fiecare participant. Consiliul Județean Dâmbovița poate încheia în mod simultan contracte de internship pentru un număr de interni care nu poate fi mai mare de 5% din numărul total al salariaților.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel