Internship guvernamental. S-a dublat numărul de locuri

Descriere foto:

Anul acesta numărul participanţilor la Internshipul guvernamental s-a dublat, a afirmat premierul Viorica Dăncilă.

"Mă bucur să fiu astăzi aici alături de atât de mulţi tineri valoroşi şi bine pregătiţi. Spun acest lucru pentru că ştiu că astăzi sunteţi aici în urma unei selecţii riguroase şi a unei competiţii strânse, 200 de locuri şi 3.000 de candidaţi care au depus aplicaţii online. Mă bucură foarte mult prezenţa voastră aici şi vreau să vă asigur că Guvernul României susţine acest program şi vă susţine pe voi toţi. Lucru, de altfel, demonstrat şi de faptul că am dublat numărul de locuri, de la 100 de locuri în 2017 la 200 de locuri anul acesta", a declarat Dăncilă, la lansarea celei de-a şasea ediţii a programului.

Premierul a adăugat că în Anul Centenar, în cadrul acestui program vor fi tineri, studenţi sau absolvenţi, proveniţi din 45 de universităţi din ţară şi din străinătate.

"Mă bucur că am reuşit să aducem acasă pe cei din universităţi din Marea Britanie, Franţa, Italia şi China. Vreau să profitaţi de această deschidere şi să priviţi din interior modul cum funcţionează lucrurile, cum se fac documentele, legile, care este circuitul lor", a mai declarat Dăncilă.

 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26