EXCLUSIV  International Business Forum. Mihai Daraban, președinte CCIR, interviul momentului

Scutaru Cristina / 30 aug 2018 / 11:21 Salveaza PDF Comentarii
Daraban
Descriere foto: Daraban

Mihai Daraban, președinte CCIR (Camera de Comerţ şi Industrie a României), a acordat, joi, 30 august, un interviu în exclusivitate pentru DC News de la cel mai mare eveniment de business al anului. Vorbim despre ''International Business Forum”.

Interviul LIVE pe care ni l-a acordat îl puteți urmări mai jos: 

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat (MMACA) organizează în zilele de 30 şi 31 august 2018, la Palatul Parlamentului, ''International Business Forum'', un eveniment în premieră în România şi, totodată, de mare anvergură care va reuni ambasadori, reprezentanţi ai autorităţilor din domeniul economic şi ai mediului de afaceri.

"Forumul va reprezenta un excelent prilej de a reuni în acelaşi cadru ambasadori şi reprezentanţi economici ai ambasadelor acreditate la Bucureşti, ai autorităţilor publice centrale şi locale din domeniul economic, reprezentanţi ai mediului de afaceri autohton, investitori străini, în vederea stimulării companiilor din România de a se extinde pe pieţele externe şi creşterea investiţiilor", se arată într-un comunicat al MMACA.

De asemenea, în cadrul evenimentului, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat va lansa platforma 'Business România', menită să sprijine investitorii străini şi companiile autohtone în identificarea potenţialilor parteneri pentru crearea de noi business-uri sau dezvoltarea celor deja existente.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24