EXCLUSIV  International Business Forum. Ana Birchall, moment special înainte de discursul lui Dăncilă

Rodica Mitu / 30 aug 2018 / 10:42 Salveaza PDF Comentarii
Foto Facebook / Ana Birchall
Descriere foto: Foto Facebook / Ana Birchall

Ana Birchall, viceprim-ministrul pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, se află, joi, la International Business Forum. Momentul este special, cu atât mai mult cu cât este și ziua sa de naștere.

Ana Birchall, înainte de a prezenta discursul premierului Viorica Dăncilă, a primit numeroase urări și flori.

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat (MMACA) organizează în zilele de 30 şi 31 august 2018, la Palatul Parlamentului, ''International Business Forum'', un eveniment în premieră în România şi, totodată, de mare anvergură care va reuni ambasadori, reprezentanţi ai autorităţilor din domeniul economic şi ai mediului de afaceri.

"Forumul va reprezenta un excelent prilej de a reuni în acelaşi cadru ambasadori şi reprezentanţi economici ai ambasadelor acreditate la Bucureşti, ai autorităţilor publice centrale şi locale din domeniul economic, reprezentanţi ai mediului de afaceri autohton, investitori străini, în vederea stimulării companiilor din România de a se extinde pe pieţele externe şi creşterea investiţiilor", se arată într-un comunicat al MMACA.

De asemenea, în cadrul evenimentului, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat va lansa platforma 'Business România', menită să sprijine investitorii străini şi companiile autohtone în identificarea potenţialilor parteneri pentru crearea de noi business-uri sau dezvoltarea celor deja existente.

Vom reveni cu mai multe informații de la acest eveniment.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23