Interlopul care a înjunghiat doi baschetbalişti la Brăila, eliberat. Decizia Curţii de Apel

Judecată
Judecată

Curtea de Apel Galaţi a decis scoaterea din închisoare a interlopului Dasaev, care a înjunghiat doi baschetbalişti americani într-un restaurant din Brăila. 

Husein Daniel Gabriel, zis Dasaev, va fi plasat în arest la domiciliu, la mai puţin de un an de la atacul care le-a pus viaţa în pericol lui Darrel Bowie și Joseph McClain, baschetbalişti legitimați la ACS Cuza Sport Brăila. Procesul lui este pe rol, dar s-a considerat că poate fi judecat în libertate, nefiind un pericol pentru societate.

"Admite contestaţiile formulate de inculpaţii Husein Daniel Gabriel şi Matei Valentin. Desfiinţează în parte încheierea de şedinţă din data de 05.07.2019 pronunţată de Tribunalul Brăila în dosarul nr. 369/91/2019/a2, numai în ceea ce îi priveşte pe inculpaţii Husein Daniel Gabriel şi Matei Valentin şi în rejudecare. În baza art. 206 al. 7, art. 222 al. 12 şi art. 242 al. 2 Cod pr. penală înlocuieşte măsura arestării preventive, luată în cauză faţă de inculpatul Husein Daniel Gabriel, cu măsura preventivă a arestului la domiciliu pe o durată de 30 de zile, de la 19.07.2019 până la 17.08.2019 inclusiv. Dispune punerea de îndată în libertate a inculpatului Husein Daniel Gabriel, de sub puterea mandatului de arestare preventivă”, se arată în decizia Curţii de Apel Galaţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel