Interlopul care a amenințat-o cu violul pe șefa Arestului Poliției Prahova, CONDAMNAT

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Interlopul care a amenințat-o pe șefa Arestului Poliției Prahova cu violul și-a aflat sentința. 

Interlopul Ionuț Pietraru a fost condamnat la un an și șase luni de închisoare cu executare pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj, după ce a amenințat-o cu violul pe șefa Arestului Poliției Prahova.

Femeia a susținut că interlopul a amenințat-o cu violul atât pe ea, cât și pe fiica ei. 

De asemenea, individului i-a fost interzis să comunice cu șefa Arestului Poliției Prahova prin contact inclusiv telefonic sau orice alt mod. Ionuț Pietraru nu are voie să se apropie de femeie la o distanţă de mai puțin de 5 de metri pe o durată de doi ani, după executarea pedepsei, potrivit Ziarul Incomod

Curtea de Apel Ploiești a menținut condamnarea, după ce Ionuț Pietraru a făcut apel. 

Cum s-a ajuns la amenințări 

„În timp ce se afla sub puterea unui mandat de arestare preventivă, fiind încarcerat în Centrul de Retinere si Arest Preventiv Prahova, a solicitat agentilor supraveghetori anumite bunuri, la care nu avea dreptul potrivit legii, iar din cauza refuzului primit de la acestia, a început să se manifeste violent si a amenintat că le va mutila pe celelalte persoane private de libertate care se aflau în aceeasi cameră cu el. În aceste conditii, seful Centrului de Retinere si Arest Preventiv Prahova, persoana vătămată E.M.D., având gradul de comisar de politie, a dispus mutarea inculpatului într-o altă cameră de detentie. Urmare a refuzului sefului Centrului de Retinere si Arest Preventiv Prahova de a avea o atitudine conformă solicitării inculpatului, acesta din urmă a adresat amenintări cu violente fizice si moartea persoanei vătămate, dar si membrilor familiei acesteia. Comportamentul agresiv al inculpatului a fost de natură a-i produce o stare de temere persoanei vătămate, care, în consecintă, a formulat plângere penală împotriva inculpatului”, a transmis Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti, într-un comunicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel