Interlop din Caracal, reținut după ce i-a amenințat pe polițiști

Polițiști - imagine simbol
Polițiști - imagine simbol

Un interlop, din Caracal, a fost reținut pentru 24 de ore după ce ar fi amenințat polițiștii aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu.

O patrulă din cadrul Poliției municipiului Caracal, în timp ce acționa pentru a verifica respectarea măsurii restricționării circulației, impusă de ordonanțele militare, pe timpul stării de urgență, a observat un grup de patru persoane. Polițiștii le-au solicitat acestora să se legitimeze și să prezinte declarația pe propria răspundere, pentru a justifica motivul prezenței în acea locație.

La cererea polițiștilor, un bărbat, de 42 de ani, din municipiul Caracal s-a opus. Conform surselor DC News, bărbatul este un interlop care a ieșit afară cu trei prieteni. El i-a înjurat pe oamenii legii, i-a amenințat și a refuzat să se legitimeze. 

Bărbatul este cercetat pentru ultraj 

Având în vedere faptul că măsurile impuse de ordonanțele militare trebuie imperios respectate, iar prezența oamenilor legii în stradă este pentru aplicarea legislației, cetățenii trebuie să se conformeze solicitărilor legale ale polițiștilor.

Astăzi, 10 aprilie 2020, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, bărbatul fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel