Urmărește emisiunea live



Secretele unei școli de spionaj, dezvăluite în Germania

Tehnici de identificare a minciunii,  curse contra-cronometru sub tiruri de armă, relații internaționale, psihologie și limbi străine, fac parte din cursurile școlilor de spioni.

Redactorii Focus au reușit să obțina informații rare din interior privind procedurile secrete de antrenament ale școlii de spionaj Bundesnachrichtendienst (BND), echivalentul german al CIA.

Conform revistei Focus, un agent al serviciilor de inteligență a aflat, în 90 de minute de discuție cu un lord, statutul său civil, ocupația, cariera, hobby-urile și notele la examenele din facultate ale fiicei lui. 

VEZI ȘI: CIA își dezvăluie unul dintre cele mai mari secrete

„Trebuie de asemenea să își dea seama ce îi motivează pe oameni și care sunt vulnerabilitățile lor. Pentru că aceasta este informația pe care o vei folosi ca să îi manipulezi pentru a obține ce vrei, adică informația secretă”, a declarat un fost ofițer CIA, Lindsay Moran.

Agenții serviciilor secrete trebuie să știe cum să mintă, și să își dea seama când altcineva minte, învață tehnici avansate de șofat pentru a putea scăpa de cineva care îi urmărește. De asemenea, spionii trebuie să fie capabili să conducă operațiuni de spionaj în regiuni aflate în criză.

Potrivit raportului prezentat de revista Focus, dintre cei 800 de bărbați și femei care au aplicat la BND, doar 40 au reușit să ajungă până la absolvire.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel