Intercontinel, reacție după ce ANPC s-a pus pe distrugerea hotelului, acest simbol al Bucureștiului

Intercontinental
Intercontinental

Conducerea Intercontinel a transmis un comunicat de presă după ce ANPC s-a pus pe distrugerea hotelului, acest simbol al Bucureștiului.

„În urma comunicatului ANPC din data de 23 Mai 2022, privind controalele efectuate de către această instituție la Compania Hotelieră Intercontinental România S.A., reasigurăm publicul și oaspeții noștri de serviciile hoteliere de calitate. Hotelul a avut și are în acest moment toate măsurile necesare și de siguranță și va continua să asigure servicii de 5 stele pentru a răspunde exigențelor tuturor oaspeților.

Situația prezentată către public și media de către ANPC nu reprezintă modul în care se desfășoară activitatea noastră în mod curent. Considerăm că este exagerată și nedreaptă, și căutăm cauza reală a acestor acțiuni nejuste la adresa companiei noastre. Am contestat toate procesele-verbale emise de către ANPC.

Suntem deschiși propunerilor constructive venite din partea autorităților de control, pentru a ne îmbunătăți standardele de calitate, dar respingem cu fermitate abuzurile administrative. Toate recomandările propuse în urma inspecțiilor au fost aplicate de îndată de societatea noastră, și solicităm public ANCP să ridice restricțiile impuse. 

Contestăm cu fermitate propunerea de închidere a bucătăriei, a celor 20 de camere și a Centrului Spa ca fiind neproporțională cu rezultatele ultimelor inspecții și a situației de fapt.

Reamintim că la începutul anului am demarat un amplu proiect de modernizare al acestui simbol al orașului București, prevăzut cu un buget de 21 milioane de euro și care va fi finalizat în 2024. 

Oaspeții noștri apreciază de peste 50 de ani experiențele alături de noi, poziționând hotelul nostru printre alegerile favorite pentru cazări și evenimente. Regretăm profund că reputația pentru servicii excelente ne este contestată, dar reasigurăm toți oaspeții noștri de buna desfășurare a activitătii, în condiții de maximă siguranță”, a transmis conducerea Intercontinental.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel