Interceptări Marian Vanghelie. Rareș Bogdan, APARIȚIE neobișnuită la Realitatea

Captură Realitatea
Captură Realitatea

Rareș Bogdan, al cărui nume apare în interceptările DNA, fiind invocat de Marian Vanghelie, ca o legătură cu președintele Klaus Iohannis, a avut o apariție neobișnuită la Realitatea.

Rareș Bogdan a fost invitat în emisiunea Andrei Miron unde a dat explicații pe seama interceptărilor din dosarul lui Marian Vanghelie.

„Am devenit și eu personaj de film. Îmi cer scuze că apar fără batistuță, apar fără sacou și ușor nebărbierit, dar aveam o vinere așa de liniștită. M-am trezit într-un film SF. Nu știu de ce procurorul de caz mă consideră relevant, să apar eu în acest caz, și mai ales nu înțeleg de ce apare, de ce este relevant pentru un caz ca ăsta, numele președintelui Klaus Iohannis. Ca norocul, că sunt un om care îmi văd de treaba mea, și nu m-am întâlnit cu președintele Klaus Iohannis de la emisiunea din 2 ianuarie. După emisiune am stat 5 minute de vorbă, înainte de emisiune am stat 3 minute de vorbă până domnia sa s-a aranjat pe fotoliu. Telefonul meu este ascultat, este comandat, să scoată convorbirile să vadă, nu am trimis SMS, nu am vorbit la telefon, nu îi știu mail-ul lui Klaus Iohannis. Treaba mea a fost până a ajuns Klaus Iohannis până acolo a fost să încerc să vină Klaus Iohannis așa cum au încercat și alți jurnaliști.

Vanghelie este un personaj, el este un lăudăros simpatic, un fanfaronad. E simpatic. De ce a folosit numele meu? Nu știu! Când va fi mai puțin grav decât acum și când va fi, la o cafea, la unceai, o să îl întreb: Băi , Mariane, d ece m-ai băgat pe mine, de ce i-ai femeii ăleia că eu trebuia să fac nu știu ce?

Dacă l-am susținut în campanie, o fi crezut că am vreo relație specială! Nu am și nici nu îmi doresc să am. Eu sunt jurnalist și dânsul este președinte”, susține Rareș Bogdan.

Citește și: INTERCEPTĂRI MARIAN VANGHELIE. Rareș Bogdan, prima reacție

Cum va tranșa această situație

„Nu înțeleg ce caută numele meu în această poveste. Într-un dosar în care Marian Vanghelie este cauzat de spălare de bani și de abuz în serviciu, numele unui jurnalist, a unei vedete a unui post de televiziune și numele, mult mai grav decât că apare al unui jurnalist, numele președintelui României. Faptul că i-au introdus numele într-o astfel de ecuație mi se pare foarte grav.

Mă deranjează că procurorul a introdus numele președintelui României, nu avea ce să caute președintele României în ecuația asta. Dar, nu știu, poate are o justificare procurorul. Deși nu prea văd. Aș vrea să mă întâlnesc cu procurorul ce a fost în mintea lui când a trimis la Înalta Curte numele de Rareș Bogdan și Klaus Iohannis”, a mai spus jurnalistul la Realitatea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel