Întârzieri mari pe Otopeni toată ziua. Anunțul Blue Air

Cursele Blue Air de miercuri dimineață au avut întârzieri totale de 800 de minute. Întârzierile vor continua toată ziua și vor fi afectați peste șase mii de pasageri. 

"In aceasta dimineata cursele Blue Air cu plecare din Bucuresti Otopeni au avut intarzieri totale de 800 de minute. Compania Blue Air a operat 11 zboruri si, din motive independente de noi, dar care tin de infrastructura noului terminal al Aeroportului International Henri Coanda (Otopeni), aceste intarzieri nu au putut fi evitate.

In plus, plecarea cu intarziere a primelor zboruri ale zilei ne va afecta major si restul operarii de astazi, 24 august 2016. In total astazi vor fi afectati peste 6100 de pasageri de intarzieri mai mari de 60 de minute.

Ne cerem scuze pe aceasta cale pasagerilor nostri si rugam autoritatile competente sa ia masurile care se impun pentru eliminarea problemelor de care ne lovim zi de zi in desfasurarea activitatii pe Aeroportului International Henri Coanda (Otopeni)", a transmis Blue Air, printr-un comunicat de presă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel