Urmărește emisiunea live


Întârzieri de 3 ore în Gara de Nord. Cel puțin 15 trenuri, afectate

Cel puțin 15 trenuri care ar fi urma să sosească sau să plece, în această dimineață, din Gara de Nord din București, au întârzieri de 3 ore. 

CFR a anunțat că întârzierile sunt cauzate de un deranjament tehnic la sistemul de alimentare cu energie electrică a instalaţiilor de semnalizare şi de siguranţă a traficului pe segmentul de cale ferată Chitila-Buftea-Periş. În acest moment, nu funcţionează nicio instalaţie de dirijare a traficului.

Zece trenuri trebuiau să ajungă în Gara Nord. 

Trenurile de la Arad şi de la Urziceni au acumulat o întârziere de 180 de minute, trenul de la Chişinău are o întârziere de 165 de minute, trenul care ar fi trebuit să ajungă în Gara de Nord de la Iaşi a acumulat 150 de minute de întârziere, trenurile care au plecat de la Cluj şi Braşov au întârzieri de 125, respectiv 120 de minute, în timp ce alte două trenuri de la Ploieşti au întârzieri de 100, respectiv 75 de minute.

[citeste si]

Au întârzieri și mai multe trenuri care ar fi trebuit să plece joi dimineaţă din Gara de Nord, cea mai mare întârziere, de 170 de minute, respectiv 100 de minute, având trenurile spre Mangalia şi Urziceni.

”Circulaţia trenurilor se desfăşoară în cursul dimineţíi în condiţii speciale, de tip cale liberă, până la finalizarea lucrărilor de repunerea în funcţie a sistemului de de semnalizare şi de siguranţă a traficului a traficului. Trenurile de călători care tranzitează staţiile Bucuresti Nord, Bucureşti Basarab, Chitila, Buftea, Periş, Crivina, Brazi şi Ploieşti vor înregistra întârzieri la sosire şi la plecare din staţii, deoarece pe toată perioada intervenţiei se diminuează capacitatea secţiilor de circulaţie şi se prelungesc timpii de mers”, au anunţat reprezentanţii CFR Infrastructură.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel