Întâmplare tragi-comică. Ce mesaj a scris un clujean pe mașina celui care i-a blocat accesul într-o curte?

Foto Ilustrativ/Pexels  Karolina Grabowska
Foto Ilustrativ/Pexels Karolina Grabowska

O întâmplare tragi-comică s-a petrecut, recent, în Cluj-Napoca. Un bărbat ce a blocat accesul auto într-o curte, s-a trezit cu mașina vandalizată. Care a fost mesajul scris pe mașină?

Un șofer s-a ales cu mașina vandalizată după ce a parcat pe o stradă din Cluj-Napoca și a blocat accesul într-o curte, conform adevarul.ro.

Din cauza faptului că orașul se confruntă cu o criză a locurilor de parcare, șoferii își lasă mașinile pe unde apucă, potrivit click.ro.

Un astfel de caz s-a petecut de curând, când, un bărbat grăbit, a parcat în fața unei curți, blocând astfel accesul. Acesta a fost ”pedepsit” de un justițiar ce i-a scris un mesaj chiar pe mașină. Șoferul nu a lăsat un număr de telefon pentru a fi contactat în caz că va trebui să mute mașina, astfel că un alt bărbat, deranjat de comportametnul acestuia, i-a dat o lecție.

”Data viitoare lasă un număr de telefon” a scrie acesta pe capota maşinii cu un vopsea de culoare neagră.

Bărbatul nu s-a oprit aici și a continuat mesajul și pe partea laterală a mașinii scriind; „Am parcat ca un bou”.

Șoferul cu pricina a aflat vestea chiar de pe rețelele sociale, de pe un grup de Facebook numit Şoferi De Week-end CLUJ.

”Dacă ai parcat pe strada Suceava ( Gruia ) şi iţi recunoşti maşina, sugerez să mergi la ea. Am primit şi eu pozele, cine le-a făcut a spus că vopseaua era proaspătă dar nu a văzut făptaşul. Poate sunt camere în zonă..”, a scris un clujean pe grupul Şoferi De Week-end CLUJ.

Discuții pro și contra 

O adevărată ”luptă” a început între membri grupului, unii fiind pro, alții contra ”pedepsei” aplicate.

O parte din cei ancorați în discuție l-au acuzat pe cel care a vopsit mașina, iar cealaltă parte, pe șoferul care nu a lăsat numărul de telefon, dar și pe autorități.

”Ăsta ar trebui să fie dosar penal pentru distrugere şi ar trebui sancţionat aspru “vopsitoru”… Cu ce a greşit maşina aia că a parcat şoferul ca un bou? …”, a scris un membru al grupului. 

 ”Ca cineva să răspundă în faţa legii, trebuie prins şi dovedit… propietarul curţii şi al porţii în faţa careia e parcată maşina cu nesimţire nu e automat vinovat, dar sunt mulţi justiţiari aici. Până una alta, parcangiul îşi merită soarta, îl arde mai tare la buzunar curăţarea vopselei (dacă e vopsea) decât amenda. Ps:tot justiţiarii au tras concluzia că e scris cu vopsea, ar putea fi scris şi cu acuarele specialiştilor în vopsele ce sunteţi”, a scris un altul.

”Asta-i o mostră de nesimţire maximă din ciclul je m'en fiche. Nu l-a interesat că se pune fix în poarta omului, poate ăla a trebuit să plece, poate o urgenţă, poate orice. Nu, prostul, se pune şi îi blochează curtea. Nu am nici o empatie pt ce a păţit. Nu sunt de acord, dar, am zâmbit puțin”, a scris cineva.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel