Întâlniri bilaterale. Cum vrea Bogdan Trif să dezvolte turismul

Ministrul Turismului, Bogdan Trif
Ministrul Turismului, Bogdan Trif

Ministrul Turismului, Bogdan Trif a discutat cu Nikolina Angelkova, ministrul Turismului din Republica Bulgaria, în cadrul unei întâlniri bilaterale, despre dezvoltarea turistică şi atragerea de turişti în destinaţiile unice din România şi Bulgaria, potrivit unui comunicat al ministerului.

"Am avut ocazia să discut, astăzi, cu doamna ministru Nikolina Angelkova mai multe aspecte de interes comun în ceea ce priveşte dezvoltarea turistică şi atragerea de turişti în destinaţiile unice din România şi Bulgaria. I-am transmis doamnei ministru al Turismului din Bulgaria că Ministerul Turismului din România are în program promovarea tuturor obiectivelor de pe teritoriul ţării noastre, Dunărea fiind unul dintre punctele forte ale ofertei turistice româneşti. Pe de altă parte, suntem conştienţi de faptul că, exceptând zona Cazanelor şi a Deltei Dunării, multe alte destinaţii situate pe malul românesc al Dunării sunt mai puţin prezente în ofertele touroperatorilor, dar cu potenţial de dezvoltare pe ambele maluri ale Dunării", a declarat Bogdan Trif.

El a menţionat că a lansat invitaţia ministrului Angelkova la reuniunea organizată de Ministerul Turismului cu ocazia exercitării Preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene, respectiv Conferinţa ministerială 'Strategia Dunării - instrument de dezvoltare economică', care va avea loc la Tulcea, în perioada 11-14 iunie 2019.

"Am discutat despre posibilitatea creării de rute comune ce ar putea să atragă publicul din Asia. Un alt subiect abordat a fost organizarea de infotripuri atât în România cât şi în Bulgaria destinate jurnaliştilor şi turoperatorilor din ambele ţări', a spus ministrul Turismului Bogdan Trif.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel