Întâlnirea Trump - Emirul Kuweitului, amânată. Al-Sabah a ajuns la spital

Emirul Kuweitului a fost internat într-un spital american pentru analize, ceea ce pune în pericol întrevederea cu Donald Trump.

Sheikh Sabah Al-Ahmad Al-Sabah, emirul în vârstă de 90 de ani al Kuweitului, a fost internat într-un spital din SUA pentru analize medicale şi şi-a amânat o întrevedere cu preşedintele SUA, Donald Trump, planificată pentru săptămâna viitoare la Washington, a transmis duminică agenţia de presă de stat KUNA, citată de Reuters.

Sheikh Sabah al-Ahmad al-Sabah, care conduce emiratul, aliat al SUA şi producător de ţiţei în OPEC din 2006, şi care a gestionat politica externă timp de mai bine de 50 de ani, urma să se întâlnească la 12 septembrie cu Trump.

Întrevederea va avea loc la o dată ulterioară, a anunţat KUNA, citând o înaltă oficialitate a emiratului. Potrivit sursei citate, emirul era "într-o stare de sănătate bună" luna trecută, după ce suferise o problemă de sănătate nespecificată. Emirul avusese reuniuni publice cu membri ai cabinetului în Kuweit înainte de a pleca spre SUA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel