Întâlnire Putin-Trump. Când ar avea loc

Kremlinul a indicat luni că este prea devreme pentru a discuta despre orice posibile acorduri cu Statele Unite ale Americii (SUA) în legătură cu sancțiunile impuse Rusiei, dar că s-ar putea ca șeful statului rus, Vladimir Putin, să se întâlnească cu președintele american, Donald Trump, înainte de summitul G20 ce va avea loc pe 7-8 iulie la Hamburg, în Germania.

Putin și Trump au avut o convorbire telefonică sâmbătă și purtătorul de cuvânt al președinției ruse, Dmitri Peskov, a declarat luni presei că dialogul dintre cei doi lideri a fost unul bun, dar că este greu de vorbit despre orice fel de acorduri (în legătură cu sancțiunile), scrie Agerpres.

Pentru a începe, trebuie să stabilim data și ora unei întâlniri între cei doi președinți. La aceasta lucrează acum consilieri, a afirmat Peskov, adăugând că o reuniune ar putea avea loc înainte de summitul G20 de la Hamburg.

Potrivit lui Peskov, Putin și Trump nu au discutat despre sancțiuni în cadrul convorbirii lor de sâmbătă, care a fost primul lor dialog de la învestirea în funcție a lui Trump. Dar noi am constatat o disponibilitate de a soluționa problemele dificile prin dialog, la care președintele Putin a făcut apel de mult timp și la care, din păcate, nu a primit nici un răspuns în ultimii ani, a mai spus Peskov.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel