Întâlnire Palatul Cotroceni. Bogdan Chirieac: Interzisă în România. De ce este secretă

Întâlnire la nivel înalt la Cotroceni, luni seară. Politicieni, oameni de afaceri și ziariști se întâlnesc într-o reuniune a unui club politic, la Palatul Cotroceni. 

"Sunt corporații mari. Nu știam că s-a format acest club politic. E un modă binevenită, occidentală, în care mari companii stau laolaltă cu politicienii, este activitatea de lobby, interzisă în România, iau toate măsurile necesare pentru a favoriza- dânșii spun comerțul internațional- în realitate companiile de unde sunt. Este o modă, se rostesc discursuri, este o întâlnire informală. De ce spun că este secretă: nimic din ce se discută acolo nu ajunge în presă", a spus analistul politic Bogdan Chirieac, la Antena 3, în emisiunea Danei Grecu, "La ordinea zilei". 

Bogdan Chirieac a adăugat: "Eu aș saluta dacă viitorul președinte al României ar avea lunar o astfel de întâlnire la Palatul Cotroceni cu primii o sută de investitori străini și primii o sută de oameni de afaceri din România". 

Victor Ciutacu-Alex Ștefănescu, scandal imens. Ștefănescu îl 'pupă' pe Turcescu

Întrebat de Dana Grecu dacă este "chetă", analistul politic a precizat că nu are cum să fie chetă la Palatul Cotroceni. "Nu văd să scoată punga de galbeni", a precizat Bogdan Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel