Întâlnire la Palatul Cotroceni. Lista, un fals? Cine sunt marii absenți de la dineu

Întâlnire la nivel înalt la Cotroceni. Cuvântul de ordine: discreție. Discuțiile sunt secrete. Participanții sunt politicieni, judecători, oameni de afaceri, ziariști și un preot. O listă cu invitații la dineul Clubului Politic a ajuns în presă. Unii dintre ei, contactați de DC NEWS, nu sunt, în realitate, la Palatul Cotroceni. În exclusivitate, pentru DC NEWS au infirmat prezența alături de Elena Udrea și Traian Băsescu. 

Cătălin Predoiu, fost prezidențiabil al PDL și prim-vicepreședinte al partidului, a infirmat, pentru DC NEWS, prezența la dineul de la Palatul Cotroceni. 

Contactat de DC NEWS, Cătălin Predoiu a confirmat că este la o întâlnire, însă la una alături de președintele PDL, Vasile Blaga, și alți politicieni din PDL. Mai mult, spusele prim-vicelui PDL au fost confirmate de Vasile Blaga, care  precizat că în această perioadă este ziua de naștere a mai multor lideri ai PDL și în această seară petrec: "Suntem la masă. Nimeni din PDL nu este la Cotroceni". 

Pe de altă parte, un alt nume ce apare pe listă este Niels Schnecker. Încercat să fie contactat de DC NEWS, telefonul său suna ca și cum ar fi fost în afara țării. 

Întâlnire Palatul Cotroceni. Bogdan Chirieac: Interzisă în România. De ce este secretă

Judecătorul CSM Cristi Danileț apare și el pe listă. De asemenea, a infirmat prezența. "Înțeleg că tocmai s-a spus la un post de știri ca aș fi în aceste momente la Palatul Cotroceni, la o recepție. Nici vorbă, sunt în locuința mea și scriu un articol despre reforma justțiiei. Nu am programată vreo ieșire din casă în această seară. Mulțumesc pentru interes", a scris Cristi Danileț, pe pagina sa de socializare. 

Lista invitaților la dineul organizat de Clubul Politic la Palatul Cotroceni, ce apare pe anumite bloguri, nu a fost confirmată de persoanele contactate de DC NEWS, al căror nume apare pe listă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel