Întâlnire ginere Trump-bancher rus. Reacția Kremlinului

Bancherul rus de top care s-a întâlnit cu ginerele lui Donald Trump, Jared Kushner, nu a făcut acest lucru la ordinele Kremlinului, a declarat marți purtătorul de cuvânt al președintelui rus Vladimir Putin, potrivit Reuters.

Jared Kushner, care a fost audiat luni de anchetatori ai Senatului în legătură cu contactele sale cu cetățeni ruși ca parte a unei investigații privind posibilul amestec al Kremlinului în alegerile prezidențiale de anul trecut din SUA, a spus că s-a întâlnit cu Serghei Gorkov, directorul băncii ruse de stat Vnesheconombank, la 13 decembrie.

Rusia neagă ferm orice implicare în alegerile din SUA.

Întrebat marți despre întâlnirea lui Kushner, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, le-a spus jurnaliștilor într-o videoconferință că Gorkov a fost în SUA ca parte a unei serii de întâlniri cu congresmeni americani legate de activitatea sa.

"Acest contacte nu au nevoie de aprobarea Kremlinului și în mod normal (aceste întâlniri) nu au loc la ordinele Kremlinului", a spus Peskov.

El a declarat că este o 'practică normală' ca directorul unei bănci din Rusia care ia parte la astfel de evenimente să aibă diverse întâlniri, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel