Întâlnire de gradul 0 la penitenciar. Gheorghe Dincă: Acolo se află Alexandra

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Familia Alexandrei a făcut publice o parte dintre afirmațiile lui Gheorghe Dincă de la întâlnirea pe care a avut-o, marți, cu avocatul Aurel Moldovan. 

Printr-o postare pe Facebook, Alexandru Cumpănașu a făcut publică o parte din discuția pe care avocatul Aurel Moldovan a avut-o cu Gheorghe Dincă, marți, la penitenciar. 

„Am agreat cu Relu să facem publică doar o mică parte din discuție. Dar acum știm aproape tot adevărul”, a precizat Cumpănașu.

Apoi, unchiul Alexandrei a scris câteva dintre afirmațiile lui Dincă. Potrivit celor spuse de acesta, el a răpit-o pe Alexandra, dar nu a „omorât-o sau violat-o”. De asemenea, Gheorghe Dincă a susținut că „sunt patru rapitori care au luat-o de la mine din casă pe cealaltă ieșire. După ce am plecat la farmacie, când m-am întors, nu mai era în casa mea”. 

Cumpănașu a afirmat că familia știe numele celor patru răpitori, iar „unul dintre ei locuiește în București și are legături la nivel înalt”. 

„Cei patru lucrează în rețea, împtrună cu oameni din instituțiile statului. Oasele au fost aduse de adevărații răpitori în seara de 25 și plantate în butoi”, i-a mai spus Dincă avocatului. 

Cât despre presupusa legătură cu baza Deveselu, Gheorghe Dincă a negat orice legătură, spunând că nu-i cunoaște pe cei din bază. 

Gheorghe Dincă, despre locul în care se află Alexandra


„Alexandra se află în altă țară, unde cei patru făceau și fac trafic în mod obișnuit”, a mai spus Dincă. Cumpănașu a spus aici că „nu vom da numele țării”. 

Gheorghe Dincă a acuzat că „profilerul și un ofițer important din IGPR mă verificau înainte de a mă duce la procurorul de caz la audieri dacă am înțeles exact ce trebuie să declar. Am fost amenințat, șantajat și bătut pt a face acele declarații”.

Inculpatul în dosarul Caracal, relatează Cumpănașu, a precizat totodată că „numai un prost poate să creadă că am ars-o pe Alexandra Măceșanu în acel butoi”.

„Dacă familia mea este implicată, să plătească. Eu nu știu dacă au legătură cu răpitorii” și „Alexandra a fost foarte drăcoasă și luptătoare. nu a acceptat nimic din ce îi propuneam”, au mai fost două dintre afirmațiile lui Dincă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel