Întâlnire cu pedofilul. Vali Riciu, consilierul ministrului Carmen Dan, iese la înaintare

Liderul sindicatului poliţiştilor l-a acuzat pe Vali Riciu, consilier al ministrului Carmen Dan, că se întâlnea cu poliţistul care a agresat doi copii în Drumul Taberei.

Vali Riciu, consilier al ministrului de Interne pe domeniul sindical, a negat marţi că ar avea vreo legătură cu acel bărbat.

"Noi avem treabă!

Sunt consilier pe domeniul sindical și dialogul ministrului, afacerilor interne, cu personalul ministerului.

M-au oripilat și pe mine faptele colegului nostru, descoperit a fi pedofil. Cu atât mai mult că ele se întind pe un număr mare de ani.

Mă surprinde totodată că atunci când doamna ministru a făcut publice mai multe decizii radicale contra neregulilor din sistem, în loc să văd asumări și implicări ale șefilor, am văzut o adâncă liniște. Culmea, singura voce energică a fost un atac împotriva mea, a consilierului pe probleme sindicale. Asta este penibil!

Polițistul nu avea probleme și conflicte de muncă

Se știe că liderul sindical, într-o unitate de poliție are, firesc, numeroase discuții personale cu membrii sindicatului. Este evident că polițistul - pedofil nu avea probleme și conflicte de muncă, el avea, cu prioritate, alte probleme și nu avea de ce să solicite discuții sindicale, iar relațiile colegiale cu interes sindical sunt evident calme, constructive; dar nu au de ce să devină prietenești. Astfel, în atmosfera acestor zile, „descoperirea" unei relații de prietenie tocmai cu polițistul – pedofil este ridicolă, sau, poate cu o precisă intenție.

Postul meu pe lângă ministrul afacerilor interne este, primul de acest fel, înființat după 1990! Sunt agent de poliție și cred că unele animozități au dus la prezentarea unor false legături între mine (actualul consilier) și acea persoană detestabilă. Înclin să cred că și de această dată, scopul este tot o încercare de a submina posibilitatea dialogului dintre sindicatele polițiștilor și ministru, tocmai când există un reprezentant direct pentru sindicate.

[citeste si]

Cu siguranță, vom mai vedea asemenea alegații ridicole. Dar nu vom mai răspunde. Noi avem treabă, nu ne facem că...", a fost mesajul postat de Vali Riciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel