EXCLUSIV  Întâlnire cu Arta. Radu Stancu, totul despre filmul SPRE NORD / TO THE NORTH

Foto: Spectacola
Foto: Spectacola

Sâmbătă, ora 13:00, aveți „Întâlnire cu arta”, pe Spectacola și DC News.

„Întâlnire cu arta”, emisiune difuzată în fiecare sâmbătă la Spectacola și DC News, este întâlnirea dumneavoastră cu lumea fascinantă a teatrului, a filmului și a tuturor formelor de artă, prin ochii și poveștile unor invitați de seamă. O oră în care vă invităm să vă desprindeți de cotidian și să pășiți în lumea artiștilor, să le aflați poveștile, să le cunoașteți munca și să vă lăsați inspirați de frumos și emoție. 

Georgiana Ioniță, gazda emisiunii, își propune ca în fiecare săptămână să vă surprindă cu poveștile invitaților ei, dar și să vă deschidă apetitul pentru artă. 

Săptămâna aceasta, Radu Stancu, producător de film, vine în platoul Spectacola și DC News, pentru a vorbi despre SPRE NORD  / TO THE NORTH, un thriller psihologic care a intrat în cinematografe pe 17 martie.  

Inspirat din fapte reale, SPRE NORD  / TO THE NORTH surprinde o parte a exodului uman, de după 1990, din țările de est ale Europei. Vrăjiți de „visul american”, mulți tineri au decis atunci să-și părăsească țara, chiar și cu riscul pierderii propriei vieți. 

Unul dintre aceștia este și Dumitru, personajul român din Spre Nord, un tânăr care a încercat să traverseze Atlanticul clandestin, în 1996, la bordul unui cargobot. 

Dumitru este descoperit, ascuns printre niște containere metalice, de Joel, un marinar credincios filipinez. Știind că tânărul riscă să fie aruncat peste bord dacă va fi descoperit de căpitan și ofițeri, Joel intră într-un joc periculos de a-l salva, implicându-și echipajul, credința în Dumnezeu și deopotrivă, viața unui om nevinovat.

Spre Nord se află printre puținele filme românești care aduc în fața publicului o producție complexă de la creație până la execuție: 

inspirat din fapte reale - chasing American Dream în anii ‘90

coproducție europeană între 5 țări

cast internațional (Filipine, Taiwan, Franța, Bulgaria)

locații de filmare inedite, național și internațional - nave de transport containere maritime - filmat în România, Grecia și Oceanul Atlantic 

echipă formată din profesioniști din toate țările co-producătoare & beyond

dialoguri în peste 5 limbi (engleză, tagalog, spaniolă, română, bulgară, mandarină)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel