INSULA IUBIRII. Ionuț Gojman își arată adevărata față

Irina Constantin / 29 sep 2018 / 09:44 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

INSULA IUBIRII.  Emisiunea ”Insula Iubirii” arată adevărata față și adevăratele scopuri ale concurenților. 

INSULA IUBIRII.  Mirela era văzută, la începutul emisiunii, drept o femeie excesiv de geloasă, fără motiv. Ionuț Gojman, bărbatul perfect pentru ea, care o înțelege și o aduce la ”Insula Iubirii” pentru a-i arăta că nu are niciun motiv de gelozie. Dar Mirela nu e geloasă, iar Gojman este interesat doar de propria persoană și de vedetism. 

INSULA IUBIRII.  ”Insula Iubirii” va arăta duminică seară o nouă față plină de cinism a lui Ionuț Gojman. 

INSULA IUBIRII.  Cel care acasă se plângea că are o iubită mult prea geloasă, pe care speră să o vindece pe "Insula Iubirii", își arată o nouă față cinică. Cu orgoliul mângâiat de ispitele frumoase, Ionuț Gojman se arată măgulit, dar și îndreptățit să aibă parte de un astfel de tratament și este indiferent la ce ar putea crede iubita lui Mirela în fața imaginilor.

INSULA IUBIRII.   "Trebuie să alimentezi gelozia aia! Dacă ți-ai dorit un pachet, un Ionuț, important e ce faci când îl ai!", a mărturisit acesta rece, fără milă față de zbuciumul Mirelei. Cum a reacționat aceasta, telespectatorii pot afla duminică seara, de la 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție din cel de-al patrulea sezon "Insula Iubirii".


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24