Institutul Național de Administrație, oferta programelor de formare pentru 2018

Institutul Național de Administrație
Institutul Național de Administrație

Institutul Național de Administrație a organizat conferința de lansare a Ofertei programelor de formare continuă pentru anul 2018.

Institutul Național de Administrație. La eveniment au participat: Paul STĂNESCU, viceprim-ministru, ministrul dezvoltării regionale și administrației publice,  Pavel NĂSTASE, președintele Institutului Național de Administrație,  Adrian ȚUȚUIANU, vicepreședinte, Senatul României, Vasile-Felix COZMA, președintele Agenției Naționale a Funcționarilor Publici,  Dragoș NEGOIȚĂ, director, Secretariatul General al Guvernului, reprezentanți ai ministerelor, ai structurilor asociative ale administrației publice, ai primăriilor de sector, formatori și reprezentați mass-media.

Invitații au subliniat importanța pregătirii oamenilor din administrația publică la standarde înalte, în domenii majore precum: achizițiile publice, implementarea proiectelor cu finanțare externă, elaborarea actelor administrative etc. Totodată, este necesară colaborarea permanentă între instituțiile publice responsabile pentru profesionalizarea administrației publice românești.

Vezi si: Institutul Naţional de Administraţie - deschis oficial

În cadrul conferinței a fost prezentată oferta programelor de formare continuă pe care Institutul Național de Administrație le va organiza în anul 2018, cu accent pe elementele de noutate care conferă calitate procesului de formare pentru administrația publică: domeniile de formare, competențe, standarde de calitate, metode moderne utilizate, blended learning, echipa de formatori.

Informații detaliate referitoare la domeniile de formare, tematica, durata, locațiile de desfășurare, tarifele și modalitatea de înscriere la programele de perfecționare cuprinse în oferta pentru anul 2018 sunt disponibile pe site-ul www.ina.gov.ro, la adresa: http://ina.gov.ro/perfectionare-profesionala/. Detalii despre programele de formare specializată se regăsesc la adresa http://ina.gov.ro/formare-specializata-2/

.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel