Institutul Cantacuzino - MApN. Mihai Fifor: Am semnat

Institutul Cantacuzino a fost preluat oficial de MApN. Ministrul Mihai Fifor a anunțat, vineri, 22 decembrie, că a fost semnat protocolul de predare.  

„E o decizie guvernamentală importantă”, a spus ministrul Fifor.

„Este un subiect extrem de important pentru toată lumea. Astăzi, după câteva luni bune de analiză și discuții, am semnat protocolul de predare-primire al patrimoniului Institutului național de cercetare-dezvoltare „Cantacuzino" din subordinea Ministerului Sănătății (...) către Ministerul Apărării Naționale”, a declarat Fifor.

„Prin urmare, Institutul, de astăzi, trece oficial la Ministerul Apărării Naționale. Avem un plan extrem de riguros de reașezare a acestei instituții. După sărbători, începem să lucrăm pe planul de management al institutului”, a completat ministrul.

Bodog, declarații

De asemenea, și ministrul Bodog a făcut o serie de declarații: „Acest institut este foarte important pentru România și pentru toată Europa. (...) E de bun augur semnarea acestui protocol. Lucrurile s-au desfășurat cu o viteză susținută. Va începe să producă într-un timp foarte scurt. Știm că scurt în domeniul de vaccin nu înseamnă zile, nu înseamnă luni, cu toate că ne-am dori acest lucru”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel