Institutul Cantacuzino - MApN. Mihai Fifor: Am semnat

Rodica Mitu / 22 dec 2017 / 09:38 Salveaza PDF Comentarii

Institutul Cantacuzino a fost preluat oficial de MApN. Ministrul Mihai Fifor a anunțat, vineri, 22 decembrie, că a fost semnat protocolul de predare.  

„E o decizie guvernamentală importantă”, a spus ministrul Fifor.

„Este un subiect extrem de important pentru toată lumea. Astăzi, după câteva luni bune de analiză și discuții, am semnat protocolul de predare-primire al patrimoniului Institutului național de cercetare-dezvoltare „Cantacuzino" din subordinea Ministerului Sănătății (...) către Ministerul Apărării Naționale”, a declarat Fifor.

„Prin urmare, Institutul, de astăzi, trece oficial la Ministerul Apărării Naționale. Avem un plan extrem de riguros de reașezare a acestei instituții. După sărbători, începem să lucrăm pe planul de management al institutului”, a completat ministrul.

Bodog, declarații

De asemenea, și ministrul Bodog a făcut o serie de declarații: „Acest institut este foarte important pentru România și pentru toată Europa. (...) E de bun augur semnarea acestui protocol. Lucrurile s-au desfășurat cu o viteză susținută. Va începe să producă într-un timp foarte scurt. Știm că scurt în domeniul de vaccin nu înseamnă zile, nu înseamnă luni, cu toate că ne-am dori acest lucru”. 

[citeste si]

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24