Instanța a decis în cazul Becali. Vadim: Au așteptat decizia politică

becali
becali

Instanța a respins solicitarea lui Gigi Becali de a schimba regimul de detenție, de la semideschis la deschis. Judecătorii au stabilit că Gigi Becali nu poate muncii fără pază. Corneliu Vadim Tudor a spus că magistrații "au așteptat decizia politică". 

Corneliu Vadim Tudor a spus că "Cererea este perfect legală". Însă, mai mulți avocați au spus că sunt slabe șanse ca Gigi Becali să obțină trecerea de la regim semideschis la deschis din cauza perioadei de condamnare care depășește un an. Chiar unul dintre foștii avocați ai lui Gigi Becali a spus că legea prevede că nu este posibilă trecerea la regim deschis decât pentru cei care au primit o pedeapsă sub un an. A precizat însă că practica a contrazis legea în mai multe cazuri. Corneliu Vadim Tudor a izbucnit când a aflat decizia în direct, la RTV. El a spus că mâine (n.r miercuri) va face un memoriu în toate limbile în care va scrie "ce va fi la gura lui".

Despre decizia în cazul Gigi Becali, Vadim Tudor a spus "A așteptat decizia politică, e mâna lui Traian Băsescu. El (n.r Gigi Becali) este principalul deținut politic din Europa".  A adăugat "Este deținut politic pentru că a facut niste afirmații despre Băsescu și el nu uită și nu iartă". Cât despre întârzierea deciziei, Vadim a spus că "este un joc al nervilor".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel