Instanța a decis eliberarea condiționată a asistentului medical care a violat zeci de paciente. A stat doar 2 ani în închisoare

Inchisoare, foto ilustrativ
Inchisoare, foto ilustrativ

Condamnat la opt ani de închisoare pentru că a sedat și violat zeci de paciente, asistentul medical din Brăila poate scăpa din închisoare. 

Judecătoria Brăila a admis cererea de eliberare condiţionată formulată de bărbat. Viorel Milcu a a stat după gratii aproape doi ani. Judecătorii au decis să-i accepte cererea de eliberare condiționată. Este a treia cerere formulată de bărbat. 

Decizia instanței poate fi atacată în termen de trei zile.  

”Admite cererea de liberare condiţionată formulată de petentul condamnat Milcu Viorel. Dispune liberarea condiţionată a condamnatului din executarea pedepsei de 8 ani închisoare aplicată prin sentinţa penală nr. 1700/2017 a Judecătoriei Brăila (mandat de executare nr. 1797/2018), dacă nu este arestat în altă cauză. (...) Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare”, scrie în decizia Judecătoriei Brăila în şedinţă publică, potrivit Mediafax. 

Asistentul medical în vârstă de 60 de ani a fost condamnat definitiv în 2018 la 8 ani de închisoare și la plata unor daune morale de 15.000 de euro. 

El a fost condamnat după plângerea unei minore în vârstă de 16 ani, dar ulterior au fost depuse pe numele lui zeci de plângeri. Probele ADN au confirmat în cazul minorei că a fost sedată și violată de bărbat, în timp ce se afla la secția de Chirurgie a spitalului pentru o operație de apendicită. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel