Instanța a decis. Ce se întâmplă cu fiica Irinei Cristescu și a lui Hector Bitar

Curtea de Apel București a luat o decizie în ceea ce o privește pe Alessia, fetiţa Irinei Cristescu şi a milionarului mexican Hector Bitar de la Pena.

Curtea de Apel Bucureşti a admis recursurile declarate de mamă şi de către procurori şi a respins cererea de înapoiere a fetiţei în Mexic formulată de tatăl ei, astfel încât copilul rămâne în România.

În anul 2011, Irina Cristescu l-a întâlnit pe arhitectul Hector Bitar de la Pena, nepotul magnatului mexican Carlos Slim, unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume. Cei doi s-au căsătorit l-a scurt timp, iar Irina Cristescu a rămas însărcinată. După ce a născut-o pe Alessia, femeia susţine că arhitectul mexican ar fi devenit violent cu ea, iar la un moment dat a citit un mesaj în telefonul soţului, în care acesta discuta cu un criminal despre răpirea fetiţei şi uciderea mamei. Acela a fost momentul în care a decis să revină în România, luând şi fetiţa cu ea. Hector Bitar de la Pena a deschis un proces împotriva femeii şi a acuzat-o de răpire internaţională de copii.

În luna februarie 2016, Tribunalul Bucureşti a admis acţiunea tatălui şi a decis ca Alessia să fie înapoiată la reşedinţa lui Hector Bitar de la Pena din Mexic. Irina Cristescu a făcut recurs la Curtea de Apel Bucureşti şi a avut câştig de cauză.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel