EXCLUSIV  Inspirată de Dostoievski! Actrița Andreea Perju, fascinată de Sankt Petersburg!

Dana Popa / 25 iul 2018 / 10:57 Salveaza PDF Comentarii

Frumoasa actriță Andreea Perju se bucură din plin de vacanță! A fost recent într-o escapadă de câteva zile în Rusia, acolo unde și-a propus să descopere la pas orașul Sankt Petersburg. 

Și asta după ce a fascinat-o celebrul Dostoievski, prin descrierea pe care i-a făcut-o el orașului.

“Anul acesta ne-am propus să avem un pic mai multe escapade. Pentru mine, orice plecare, nu contează dacă e doar de câteva zile, mă încarcă cu energie și reușesc să îmi recapăt motivația. După Lisabona, a urmat Sankt Petersburg, visul meu de acum 5 ani. După ce l-am descoperit pe Dostoievski, am fost fascinată de cum a descris acest oraș. Și am vrut și eu. Am reușit să ajungem de ziua soțului meu, am prins și Campionatul Mondial de fotbal ceea ce pentru el a fost de neprețuit. După un meci spectaculos între Brazilia și Costa Rica, a urmat descoperirea orașului. Are un vibe greu de descris. Iar apartamentul în care a trăit și și-a dat și ultima suflare Dostoievski încă păstrează ceva din bucățica aia de timp. Probabil faptul că nu a devenit cel mai popular punct de atracție turistic, aici mergi doar dacă, într-adevăr, știi sau te-a marcat în vreun fel viața și opera acestui scriitor, îl lasă să mai aibă autenticitea de atunci. Vă recomand să nu ratați muzeul Dostoievski dacă plănuiți o vancanță la Sankt Petersburg”, povestește Andreea Perju.

(oar_w460)

(oar_w460)

Următoarea escapadă a vedetei a fost o plimbare plină de adrenalină prin munți, cu mașini echipate corespunzător.

“A fost un weekend plin de aventură, cu miros de brad și adrenalină care ne-a dat refresh cu totul. Fără semnal la telefon, am putut să ne auzim gândurile și să ne bucurăm de țara noastră frumoasă. Merită să încercați, măcar pentru o dată în viață, un altfel de weekend. Cam asta se întamplă la Marconi X Tour. Eu, n-am mai avut așa un sentiment de libertate de când am sărit cu parașuta, acum 4 ani.

(oar_w460)

(oar_w460)

În august fugim cu fetițele în Bari, zonă a Italiei pe care vrem să o descoperim. Pasionați fiind de mâncarea lor, cu siguranță vor fi sursă de inspirație pentru Arezzo Ristorante, restaurantul pe care îl manageriez de 3 ani”, a mai adăugat actrița. 

  

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27