Inspector școlar general: Pot trimite copilul la fabrică, să-mi aducă salariu

Inspectorul școlar general al județului Timiș a declarat că este împotriva temelor de acasă date elevilor, dar nu vede cum acest lucru se poate realiza în condițiile în care programa este atât de încărcată, potrivit pressalert.ro.

Aura Danielescu, inspectorul școlar general al județul Timiș, nu este de acord ca elevii să primească teme pentru acasă, mai ales după ce stau șase ore la școală. „Dacă băiatul meu rezistă opt ore pe zi să învețe, șase la școală și încă două ore acasă, pentru că are teme de făcut, eu aproape că pot să-l trimit în fabrică să lucreze, să-mi aducă și un salariu", a afirmat Aura Danielescu.

„Eu nu le-aș da deloc teme elevilor pentru acasă. Însă, problema adevărată este programa încărcată. Cred că această programă ar trebui să fie mai lejeră și mai aerisită astfel încât copilul să poată primi acele cunoștințe de care chiar are nevoie. Probabil că nu reușim să parcurgem programa la școală, ceea ce ne determină în mod firesc să le dăm de muncă elevilor și acasă", este de părere Aura Danielescu. Tocmai de aceea, inspectorul școlar al județului Timiș nu vede cum ar putea elevii să primească mai puține teme pentru acasă dacă programa nu este mai lejeră. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel