EXCLUSIV  VIDEO: Inspecție pe șantierul din dreptul AFI Cotroceni, în Capitală. Cum se muncește?

Foto: DC NEWS
Foto: DC NEWS

Am fost în „inspecție” pe șantierul de pe Bd. Vasile Milea din Sectorul 6 al Capitalei.

Am fost în „inspecție” pe șantierul de pe Bd. General Paul Teodorescu (fostul Bd. Vasile Milea) din Sectorul 6 pentru a vedea cum decurg lucrările la șinele de tramvai care deserveau liniile 1 și 10 din București. La fel ca în materialul de ieri, care poate fi citit mai jos, am constatat că se muncește lent și cu puțini oameni. Pentru a vă convinge, urmăriți videoclipul următor:

Cum stă treaba în Nordul Capitalei, pe „șantierul lui Grindeanu”?

Nordul Capitalei va fi sufocat în luna mai de niște lucrări efectuate la unul dintre podurile de pe DN1, mai exact pe șoseaua București – Ploiești în apropierea Băneasa Shopping Center. Bucureștenii și nu numai au avut parte deja de prima zi de chin la ieșire din oraș, cea de 2 mai 2022, iar deranjul va dura trei săptămâni.

Astăzi am vizitat podul din Băneasa să văd cu ochii mei în ce ritm se lucrează și să le arăt și cititorilor DC News care nu cunosc zona cât de rău se circulă, chiar la ore de obicei degajate.

Am ajuns în zonă în jurul orei 11:00. Utilajele și camioanele erau prezente pe șantierul format din benzile doi și trei ale drumului, pe sensul către Ploiești. Poliția era de asemenea la fața locului, cu semnalele luminoase aprinse.

VEZI IMAGINILE AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel