Lovitură pentru DNA, după dezvăluirile procurorului Iacob

DNA
DNA

Este control la DNA, după dezvăluirile procurorului Marius Iacob. 

În perioada 1 august - 1 octombrie, Inspecția Judiciară efectuează un control tematic la DNA în legătură cu dosarele în care sunt cercetaţi magistraţi.

”Inspecţia Judiciară, prin inspectorii de la Direcţiile de inspecţie judiciară pentru procurori şi, respectiv, judecători, va efectua, în perioada 1 august - 1 octombrie 2018, un control tematic comun privind respectarea principiilor generale care guvernează activitatea Autorităţii Judecătoreşti în cauzele de competenţa Direcţiei Naţionale Anticorupţie vizând magistraţi sau în legătură cu acestea. Verificările vizează perioada 1 ianuarie 2014 - 30 iulie 2018. Raportul va fi înaintat Consiliului Superior al Magistraturii până la 5 noiembrie 2018”, se arată într-un comunicat al Inspecţiei Judiciare.

Oficiali ai IJ au confirmat că sunt vizate cele 300 de dosare în care sunt cercetați judecători și procurori, potrivit Agerpres. 

Controlul vine după ce Marius Iacob, procuror-şef adjunct al DNA, a susţinut, în proiectul de management depus la Ministerul Justiţiei, că la Direcţia Naţională Anticorupţie sunt înregistrate aproximativ 300 de dosare în care sunt cercetaţi magistraţi, dosare ce trebuie înaintate noii secţii care va fi înfiinţată în cadrul Parchetului General.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel