Însoțitor de zbor, mod inedit de prezentare a măsurilor de siguranță

Descriere foto:

Un clip despre un însoţitor de zbor american care prezintă instrucţiunile de siguranţă în timpul zborului în cel mai comic mod, a devenit viral în mediul online.

Un însoțitor de bord le-a oferit pasagerilor unui avion ce zbura din Canada spre Arizona, un adevărat spectacol, înainte de decolare. 

Înainte de decolarea unui avion, tututor pasagerilor le sunt prezentate măsurile de siguranță din timpul zborului sau în cazul unui accident, pentru a știi cum să acționeze. Aceasta este o rutină serioasă care se repetă la fiecare îmbarcare.

Prezentare inedită

 

Pentru a-i amuza și destresa pe cei cu frică de zbor și pentru a-i ajuta să rețină mai ușor întreg procesul, acesta le-a prezentat măsurile de siguranță într-un mod cu totul inedit, improvizând diverse scenete pe baza indicațiilor oferite de colega stewardesa

Un pasager încântat a surprins întregul moment amuzant al acestuia, făcându-l mai apoi public în mediul online. 

Videoclip viral

 

La scurt timp, întregul videoclip a fost preluat de internauți și a devenit viral pe toate rețelele de socializare. 

"Individul acesta mi-a atras atentia pentru ca deborda de o energie care parea contagioasa. Cand a inceput sa faca demonstratia am fost captivati imediat. Pot sa spun ca am 61 de ani si pana acum nu am vazut niciun insotitor de zbor care sa captiveze pasagerii asa. Cand a terminat toata lumea a aplaudat si s-a intamplat ceva nebunesc - toti am urmarit si versiunea in franceza!", citează Daily Mail.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27