Înșelăciune vouchere Sephora. Prima reacție a companiei

Sute de fete au fost înșelate în numele Sephora, cu vouchere în valoare de 500 de euro pentru a-și da datele de pe cardul bancar. Compania Sephora a reacţionat şi recomandă utilizatorilor din spaţiul virtual să nu participe la astfel de campanii şi să nu dea curs acestor tipuri de acțiuni.

Clienților li se promit vouchere în valoare de 500 de euro, însă li se cere să plătească în avans 1 euro și să distribuite anunțul pe contul său de Facebook.

 (w670)

Vă anunțăm că în rețelele sociale circulă o campanie de tip spam care creează confuzie în legătură cu marca Sephora. Vă recomandăm să nu participați și să nu dați curs acestor acțiuni care nu ne reprezintă.
Toate campaniile Sephora valabile în acest moment sunt disponibile doar pe canalele de comunicare oficiale Sephora (sephora.ro, @SephoraRomania).
Compania Sephora nu are nicio legatură cu aceste acțiuni, nu le încurajează și se disociază total de ele. Vă mulțumim pentru încrederea acordată de-a lungul timpului. 
Ne revedem în magazine și pe sephora.ro!, este anunțul oficial postat de Sephora România pe pagina sa de Facebook.

Tinerele înșelate reacționează

Răspunsul tinerelor înșelate nu a întârziat să apară. Și eu am luat țeapă. Nu știu cum să dezactivez că este vreo 30 de dolari pe lună. O părere?, Bună. Am și eu o nelămurire foarte mare , am făcut o greșeală de a da numărul de card, îmi puteți spune ce să fac. Dar cardul nu e al meu, am dat doar numele meu... Îmi puteți spune cum ar trebui să procedez?., Daa era să cad și eu prada ...dar în momentul când mi.au cerut nr cardului ...am zis stop..și am renunțat...Am avertizat și câteva prietene care distribuise. Nu e normal să se ceara nr de card., sunt doar câteva dintre mesajele fetelor căzute în capcană.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel