Înşelăciune prin metoda 'Accidentul': Suspect prins cu focuri de armă

metoda accidentul
metoda accidentul

Poliţiştii argeşeni au fost nevoiţi să tragă focuri de armă pentru prinderea unui suspect de înşelăciune prin metoda 'Accidentul'.

Poliţiştii argeşeni au făcut uz de armă, marţi, pentru prinderea unui bărbat suspectat de comiterea infracţiunii de înşelăciune prin metoda 'Accidentul'.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş primit la redacţie, suspectul are 29 de ani şi locuieşte în comuna Bascov.

'Din cercetări, poliţiştii au stabilit că în cursul zilei de 6 martie bărbatul ar fi apelat telefonic o femeie de 86 de ani din comuna Bogaţi, căreia i-ar fi relatat că o rudă a acesteia a fost implicată într-un accident rutier şi are nevoie de suma de 2.500 de lei. Ulterior, bărbatul ar fi solicitat unui taximetrist să preia suma de bani de la femeie şi să o livreze', se precizează în comunicat.

[citeste si]

Conform aceleiaşi surse, poliţiştii au organizat o acţiune de prindere în flagrant, suspectul fiind depistat pe raza localităţii Valea Ursului. Pentru imobilizarea bărbatului a fost folosit armamentul din dotare, fără a fi înregistrate victime.

Suma de bani a fost recuperată şi urmează să fie predată părţii vătămate, iar cercetările au fost preluate de poliţiştii din Topoloveni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel