Înscrieri UMF "Carol Davila" 2018. Calendar, taxe, admitere

Descriere foto:

Au început înscrierile la Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" Bucureşti.

Înscrierile se fac în perioada 12 - 18 iulie, în intervalul orar 9,00 - 16,00, cu excepţia zilei de duminică, 15 iulie.

"Şi anul acesta, taxa de înscriere este de 250 lei pentru toate facultăţile şi specializările; 75% din cuantumul taxei reprezintă taxa administrativă, iar 25% taxa de participare. În cazul retragerii din concurs înaintea desfăşurării probelor, doar taxa de participare va fi returnată. Potrivit legii, copiii personalului didactic şi didactic auxiliar aflat în activitate sau pensionat (până la vârsta de 26 ani ai candidatului) sunt scutiţi de la plata taxelor de înscriere la concursul de admitere la studii universitare de licenţă din Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" Bucureşti.

Pentru anul universitar 2018 - 2019, Senatul UMF "Carol Davila" aprobă scutirea de taxă de înscriere la concursul de admitere la studii universitare de licenţă pentru următoarele categorii de candidaţi: orfanii de ambii părinţi, candidaţii instituţionalizaţi în aşezăminte de ocrotire sau din plasament familial, copiii din familiile afectate de catastrofe naturale, eroii Revoluţiei române şi copiii acestora", se arată în comunicat.

UMF "Carol Davila" acceptă pentru înscriere la studiile universitare de licenţă, fără concurs de admitere, candidaţii care au obţinut, în perioada studiilor liceale, premiile I, II, III sau menţiune la olimpiadele naţionale recunoscute de MEN la disciplinele Biologie, Fizică şi ChimieTe-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26