Urmărește emisiunea live


Înregistrări Negulescu. Ponta, prima reacție

Victor Ponta a reacționat după înregistrarea explozivă care se dovedește cum se falsificau probele de către procurorii DNA.

"In luna Februarie 2015 am fost in vizita oficiala in SUA - am fost primit cu garda de onoare la Pentagon si am fost in biroul Directorului CIA sa vorbim despre rolul Romaniei in Parteneriatul Strategic si despre "statul de drept" din Romania - intre timp vad ca la DNA Ploiesti mi se fabricau probe false, se instigau martori mincinosi si se pregatea perchezitionarea mamei si surorii mele ca si arestarea cumnatului meu!

Deoarece nu am demisionat imediat dupa inscenarea de la Ploiesti s-a trecut la planul al doilea pentru schimbarea Guvernului- procurorul Uncheselu a inventat la Bucuresti un alt dosar pentru pretinse fapte din 2007-2008 ( eram deja in 2015) falsificabd documente si santajand martorii din dosar sa minta ceva despre mine!", a notat fostul premier pe Facebook.

Așteptări de la Ministrul Justiției

"Cel care are dreptul legal sa actioneze - adica Ministrul Justitiei - sunt sigur ca nu va face nimic ( nu il lasa seful lui Liviu Dragnea care isi continua "blatul" cu Sistemul sperand ca el scapa)! Si Parlamentul dominat de Dragnea se va multumi sa dea din gura si atat!

Nici de la Procurorul General Augustin Lazar nu am nicio asteptare - a ajuns in functie prin inscenarea unui dosar predecesorului sau Tiberiu Nitu!

[citeste si]

Sper doar ca CSM sa faca ceva pentru onoarea si prestigiul miilor de magistrati corecti care nu au nicio legatura cu aceste abuzuri ingrozitoare / si am incredere ca judecatorii vor face dreptate ( insa dupa ani de umilinte si pierderi ireparabile)!", a mai scris Victor Ponta pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel