Înregistrări. Membru #Rezist: Finanțări externe pentru destabilizarea statului. Caz de procuratură

Vlad Manolache / 10 sep 2018 / 23:47 Salveaza PDF Comentarii

Luju.ro a publicat o înregistrare audio în care un membru #Rezist susține că finanțarea protestelor din 2017 și 2018 a venit din străinătate. Motivele invocate impun intervenția procuraturii.

Un fost membru #Rezist face dezvăluiri extrem de grave care ar putea face oricând obiectul unei anchete. Acesta susține că protestele din România au avut finanțări din alte țări europene, iar țintele erau extrem de clare precum "destabilizarea politica" a României și "distrugerea partidelor puternice". Cât despre stabilirea adevărului, organele de anchetă sunt abilitate să ia măsuri, mai ales în contextul în care se invocă finanțări pentru distrugerea oridinii de drept și de atac a valorilor democratice. 

 "Prieteni ai Monicai Macovei"

“Am cunostinte ca in anul 2017 si cred ca si in anul 2018 au fost facute plati din Anglia, Belgia, Franta si Olanda catre persoane fizice din grupul #rezist, unul dintre ei fiind Florin Badita, fost consilier al Monicai Macovei. Sumele care veneau din Anglia si Belgia erau cuprinse intre 1000 si 2500 euro, in timp ce din 
Franta si Olanda sumele erau mai mari si erau cuprinse intre 3000 si 5000 euro. Stiu ca din Franta platile erau facute de catre o asociatie, care este formata din fosti judecatori si procurori, prieteni ai Monicai Macovei, scopul acestui ajutor fiind destabilizarea politica, distrugerea partidelor puternice si cresterea unui partid mic, care ar putea fi controlat foarte usor, in asa fel incat cei din Franta sa aiba acces politic si economic mult mai usor in Romania. Din Olanda, interesul economic este principalul motiv pentru care se sustin activitatile de destabilizare, platile facandu-se catre mai multi membri din #rezist, dar in special catre Florin Badita”, susține fostul membru # rezist.

Puteți asculta înregistrarea AICI


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27