Membru #Rezist despre droguri și servere pentru propagandă. "140.000 de conturi". Înregistrări

Un fost membru #Rezist continuă dezvăluirile cu privire la ce se întâmplă în casele "conspirative" ale foștilor colegi. Servere utilizate pentru propagandă și droguri pe mese. AUDIO

Luju.ro a publicat încă o dezvăluire cu privire la modul în care ar acționa cei de la #Rezist. Dezvăluirile se pare că sunt făcute de o persoană care a activat în acel grup.

Conform declarațiilor lui, mișcarea #Rezist are în spate o serie de oameni care se droghează în case conspirative în care țin și toate serverele pe care susțin platformele de "propagandă".

"A scos din geanta o punga cu marijuana"

"Prima data cand am vazut acest fenomen a fost la Sibiu intr-o alta casa conspirativa in care sunt depozitate serverele cu care se fac mesaje de propaganda si rostogolirea lor in tot mediul online. Intr-o seara in aceasta locatie am observat un bol de plastic transparent, care era aproape plin cu marijuana, in jurul mesei aflandu-se Florin Badita, Angi Serban, Cristian Mihai Dide si alti membri #Rezist, care au inceput sa-si realizeze tigari cu marijuana, asa zise joint-uri. S-a stat acolo pana dimineata, casa aflandu-se in Sibiu, pe strada Crisanei, la numarul 13. O alta casa pusa la dispozitie pentru intalniri si consum de marijuana, la care am participat, in Bucuresti pe strada Educatiei, numarul 32, unde se afla casa conspirativa, numita de ei Casa Justitiei... Am fost prezent intr-o dupa amiaza, alaturi de mine fiind Florin Badita, Angi Serban si alti membri... La un moment dat Florin Badita a scos din geanta o punga cu marijuana si a inceput sa-si ruleze tigari, aceasta intalnire durand pana la ora 22.00”, susține fostul membru #Rezist.

"Acelasi mesaj fiind transmis si de Malin Bot"

“Platforma de propaganda si de distribuire a mesajelor contine aproximativ 140.000 conturi de Facebook, printre care erau persoane, pagini de media, influenceri... Platforma era, pana in urma cu ceva timp administrata de Florin Badita, ordinele fiind primite direct de la Monica Macovei, pentru aceasta platforma, discutiile tinandu-se direct la Bruxelles sau la Strasbourg, iar dupa ce platforma a pierdut un numar de aproximativ 100.000 conturi si s-a inceput reconstructia ei in vederea promovarii mitingului din 10 august, a fost schimbat si administratorul pe care nu l-am cunoscut. Dar stiu ca platforma a functionat si in ziua de 12 august, cand au indemnat oamenii sa iasa in strada spunand ca, in caz contrar, Liviu Dragnea va deveni invincibil... acelasi mesaj fiind transmis si de Malin Bot, intr-o postare live pe care a facut-o in jurul orelor 18.00”, a mai mărturisit persoana. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel