EXCLUSIV  ÎNREGISTRĂRI DNA Ploiești, Cosma - Negulescu. Cătăniciu: Singura persoană care a acționat IMPECABIL

Deputata ALDE Steluța Cătăniciu a numit singura persoană care a acționat impecabil în noul scandal din spațiul public ce are în centru DNA. 

”Singura persoană care a acționat impecabil din punct de vedere instituțional a fost doamna judecător Simona Marcu, președintă CSM, care a sesizat Inspecția Judiciară. Evident că dânsa nu putea să facă altceva. Ceea ce vedem de trei zile că se întâmplă la DNA Ploiești, acea unitate de elită, cum a definit-o doamna Kovesi, nu ține de o simplă abatere disciplinară. Ce se întâmplă acolo se situează în zona penalului” a spus Steluța Cătăniciu, la interviul DCNews LIVE

[citeste si]

Steluța Cătăniciu a abordat, în interviul de miercuri, 14 februarie 2018, mai multe subiecte din sfera politică, dar și din justiție. 

Deputatat ALDE a declarat că a fost șocată de lipsa de reacție a procurorului general al României, Augustin Lazăr, căruia i-a cerut să-și asume mizeria și să demisioneze. 

VEZI AICI MAI MULT: EXCLUSIV Înregistrări DNA. Cătăniciu, solicitare BOMBĂ pentru Augustin Lazăr. Reacție VEHEMENTĂ - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel