EXCLUSIV  Înregistrări DNA. Cătăniciu, solicitare BOMBĂ pentru Augustin Lazăr. Reacție VEHEMENTĂ - VIDEO

Augustin Lazăr
Augustin Lazăr

Deputata ALDE Steluța Cătăniciu are o solicitare pentru procurorul general Augustin Lazăr, în contextul înregistrărilor ce vizează DNA.

"Am văzut toți înregistrările care au fost difuzate în spațiul public. Cred că ne-am cutremurat, pentru că este inadmisibil să vezi că un procuror fabrică probe într-un dosar. Este lucrul cel mai îngrozitor care se poate întâmpla, vă spun în calitate de avocat", a declarat, în cadrul interviului, Steluța Cătăniciu.

Solicitare pentru Augustin Lazăr

"Repet, este un lucru îngrozitor tocmai pentru că, știind că nu ai probe, încerci să le fabrici, și cu intenție, rea credință, încerci să distrugi viața unui om. Ceea ce m-a șocat pe mine, vă spun sincer, este lipsa de reacție a procurorului general Augustin Lazăr. Cred că dânsul trebuie să-și asume acest dezastru pe care îl vedem, de câteva zile, că se întâmplă în cadrul unității de elită DNA Ploiești.

Trebuie să-și asume modul în care a gestionat în spațiul public comunicarea. Cu această ocazie, vreau să-i solicit public domnului procuror general să-și asume ceea ce s-a întâmplat la DNA Ploiești. Să-și asume acea mizerie și să demisioneze din funcția de procuror general. Pentru că dânsul nu se poate ascunde la nesfârșit", a spus deputata ALDE.

"Prin tăcerea lui, devine complice"

"Prin tăcerea lui, devine complice al acestor procurori, pentru că să nu uităm ceea ce prevede Constituția: procurorii își desfășoară activitatea potrivit principiului legalității, al imparțialității și al controlului ierarhic, sub autoritatea controlului ministrului Justiției și, evident, al procurorului general. Dânsul, din păcate, până la această oră, nu și-a asumat ceea ce se întâmplă acolo", a mai spus Steluța Cătăniciu.

[citeste si]  

În ceea ce-l privește pe ministrul Justiției, Tudorel Toader, a declarat că îl așteaptă cu nerăbdare, "să prezinte în Parlament, așa cum a promis, acel raport cu privire la activitatea DNA-ului în general".

VIDEO

Interviul poate fi ascultat accesând link-ul de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel