Urmărește emisiunea live


ÎNREGISTRĂRI BERCEA-BĂSESCU. Traian Băsescu, PRIMELE explicații după ARESTAREA lui Mircea Băsescu

Președintele Traian Băsescu a reacționat pentru prima dată de la arestarea fratelui său Mircea Băsescu. 

Președintele a dat mai multe explicații, pentru Realitatea TV. 

ÎNREGISTRĂRI BERCEA-BĂSESCU. Președintele Traian Băsescu a declarat că nu a discutat niciodată cu fratele său, Mircea Băsescu, despre dosarul lui Bercea Mondial. 

(w670)

ÎNREGISTRĂRI BERCEA-BĂSESCU. Președintele Traian Băsescu a mai spus că nu putea să facă plângerea de șantaj în locul fratelui său, ci doar să-i recomande să se ducă la poliție să facă plângere. 

(w670)

ÎNREGISTRĂRI BERCEA-BĂSESCU. Întrebat de ce nu l-a împiedicat pe Mircea Băsescu să intre în anturajul lui Bercea Mondial, Traian Băsescu a răspuns: "Am aflat din presă că fratele meu a botezat o nepoată a lui Sandu Anghel. Ce mai era să fac după botez? Era major. Dacă știam dinainte, i-aș fi spus să nu intre în acest anturaj". 

ÎNREGISTRĂRI BERCEA-BĂSESCU. Întrebat de ce nu apare salba primită de Maria Băsescu de la Sandu Anghel în declarația de avere, Traian Băsescu a răspuns că  "nu am păstrat acest obiect, care este o monedă de aur. Ea a fost predată statului, în raport cu legislația în vigoare și se află în patrimoniul Administrației Prezidențiale, deci al statului român". 

VEZI și: Scandalul Băsescu-Bercea, CRONOLOGIE. De ce a zăcut opt luni dosarul pe masa DNA până la FLAGRANT

ÎNREGISTRĂRI BERCEA-BĂSESCU. Despre 'zvonurile' potrivit cărora Mircea Băsescu spune, într-una dintre înregistrări, că i-a dat și lui bani pentru a interveni în favoarea reducerii pedepsei lui Sandu Anghel, Traian Băsescu spune: "Nu cred că fratele meu ar putea să facă o astfel de declarație pentru că nu este adevărat. Nu am primit niciun ban și niciun bun de la sau în numele lui Sandu Anghel nici pentru reducerea unei pedepse în instanță și nici pentru grațiere, cum nu am primit niciodată niciun bun de la nimeni pentru a interveni în dosare sau pentru grațiere".  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel