Înregistrări ambientale. Cum era amenințat Florin Salam din clanul Duduianu: Îi scot limba și o tai!

Florin Salam, cel care i-a jelit moartea lui Emi Pian, ar fi fost amenințat chiar din clanul pe care acesta îl conducea. 

Conform unor acuzații dintr-un dosar în care un membru al clanului a fost arestat preventiv, se pare că, la petreceri, membri ai clanului Duduianu făceau dedicații, dând maneliștilor sume cuprinse între 500 și 1000 de euro, ca, la final, să le ceară banii înapoi. Ei susțineau că au dat, în fapt, sume mult mai mari, ce se ridicau până la 5.000 de euro. Astfel, i-ar fi șantajat pe interpreții de manele, bazându-se pe faptul că aceștia nu ar fi avut curajul să-i denunțe. 

Printre cei șantajați ar fi chiar Florin Salam, cel care a fost acasă la Emi Pian, la înmormântarea acestuia. Conform Gândul.ro, Aramis, membru al clanului Duduianu, i-ar fi cerut lui Florin Salam, nu mai puțin de 100.000 de euro, acuzând că i-a făcut o manevră. 

Într-un moment al discuției interceptate, purtate într-o benzinărie, Aramis din clanul Duduianu i-ar fi spus unui interlocutor: ”Cine e Salam?! Că să moară Natalia, de nu îi scot limba și-o tai așa! (fluieră). Du-te cu Dumnezeu! Și-a rămas orfan pe stradă, toată viață! Tu și copiii și familia lui! Să moară Natalia, de nu-i tai ven… tendoanele! S-ajung lângă Cristofor la cimitir, lângă el, în coșciug, dacă nu-mi iau mandat pentru Salam! Mandat, nu altceva! De-aia, mă, să … De ce? ”Mi-ai făcut manevră, mă!”, să moară băieții mei!”.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel