Înregistrarea accidentului de la 2 Mai, produs de Vlad Pascu / audio

Foto: Freepik
Foto: Freepik

A apărut înregistrarea accidentului de la 2 Mai.

Antena 3 CNN a publicat înregistrarea accidentului produs de Matei-Vlad Pascu în localitatea constănțeană 2 Mai. Aceasta a fost surprinsă de o cameră GoPro pe care  Sebastian Andrei Olariu, unul din cei doi studenți uciși de șofer, a avut-o în borsetă.

Roberta Marina Dragomir este cealaltă persoane care a fost ucisă în accidentul provocat de Vlad Pascu. Ambii tineri erau studenți la Facultatea de Geografie, Universitatea din București.

„Sunați acum la poliție! Alessia, nu te duce! Vaaai, e jumătate, e jumătate! Nu îmi vine să cred!“, se aude cineva spunând.

Apoi, tinerii de acolo sună la Poliție.

„Este o persoană... Ieșire spre Vama Veche, este o persoană călcată pe stradă!“, spune altcineva.

„Un băiat este mort. Ăla e de la brâu în jos... Este jumate! De la trunchi în jos îi pot vedea picioarele! Șoferul a plecat! A venit în viteză și a plecat! Dați-vă de pe stradă, vă rog!“, mai spune altcineva pe fundal.

Audio, mai jos.

CITEȘTE ȘI       -      O cameră GoPro a înregistrat accidentul de la 2 Mai / „Se aud gemetele copiilor care chemau ajutore. Cineva spune că e un băiat rupt de la jumătate“

Ce au transmis părinții lui Vlad Pascu

La mai multe zile după producerea accidentului, prăinții lui Matei-Vlad Pascut au transmis un mesaj.

„Nu există cuvinte prin care se ne exprimăm durerea și șocul provocate de această tragedie în care fiul nostru a fost implicat.

Înțelegem pe deplin situația, suntem părinți și suntem conștienți că nimic nu poate înlocui un copil. Pierderea unui copil este cea mai mare tragedie pe care un om o poate încerca.

Căutăm să găsim un echilibru și dorim să ne oferim sprijinul și susținerea pentru tratamentele medicale necesare pentru a veni în ajutorul familiilor greu încercate.

Nu încercăm să-l absolvim pe fiul nostru de rigorile legii, suntem conștienți de implicațiile pe care le va avea această tragedie asupra vieții lui și nu încercam să-l ferim de răspunderea pentru faptele sale.

Credem că este nevoie de comunicare, echilibru și de a găsi o soluție pentru a da prioritate urgențelor medicale prezente.

Sufletul ne este pustiit, trăim o suferință fără margini și nu căutăm o cale ,,ușoară,, pentru a ieși din ce avem de dus că părinți. Dumnezeu să ne ajute să putem duce această imensă povară”, au transmis, zilele trecute, părinții lui Matei-Vlad Pascu, pentru Hot News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel