EXCLUSIV  Înregistrare DNA. CIUTACU - GHIȚĂ, PRIMA convorbire. ”Doamna Kovesi ȘTIE”

Jurnalistul Victor Ciutacu a fost invitatul DCNews LIVE de marți, 13 februarie. Acesta a vorbit și despre Sebastian Ghiță. 

”Eu cu Sebastian Ghiță până alalteri nu am vorbit niciodată. Doamna Kovesi, care ne monitorizează pe toți, știe. Niciodată, de la dispariția lui din țară. Am vorbit ultima dată cu o zi înainte să plece din țară și prima dată am vorbit duminică seara ca să intre în direct” a spus jurnalistul Victor Ciutacu, la interviul DCNews LIVE de marți, 13 februarie. 

[citeste si]

Jurnalistul a subliniat că nu este ilegal să vorbești cu persoane cu probleme în instanță, care sunt plecate din țară. 

Victor Ciutacu a subliniat că a vorbit și cu Alina Bica, aflată în Costa Rica, dar și cu un interlop căutat internațional care face live-uri pe Facebook cu locul în care se află. 

”Tatăl fugiților”

”Ingrid Mocanu a devenit mama tuturor persecutaților și eu sunt tatăl tuturor fugiților din țară, intru în direct cu ei” a afirmat Victor Ciutacu. 

Despre Vlad Cosma, jurnalistul spune că ”e plecat că n-are nicio măsură”: ”Vlad Cosma, procedural, e un om care-și așteaptă verdictul. Are cinci ani cu executare în prima instanță. A doua zi în care nu apare după o condamnare, atunci poți spune că e fugit. Sor-sa spune că e la schi.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel