EXCLUSIV  Înregistrare DNA. CIUTACU - GHIȚĂ, PRIMA convorbire. ”Doamna Kovesi ȘTIE”

Roxana Neagu / 13 feb 2018 / 18:00 Salveaza PDF Comentarii

Jurnalistul Victor Ciutacu a fost invitatul DCNews LIVE de marți, 13 februarie. Acesta a vorbit și despre Sebastian Ghiță. 

”Eu cu Sebastian Ghiță până alalteri nu am vorbit niciodată. Doamna Kovesi, care ne monitorizează pe toți, știe. Niciodată, de la dispariția lui din țară. Am vorbit ultima dată cu o zi înainte să plece din țară și prima dată am vorbit duminică seara ca să intre în direct” a spus jurnalistul Victor Ciutacu, la interviul DCNews LIVE de marți, 13 februarie. 

[citeste si]

Jurnalistul a subliniat că nu este ilegal să vorbești cu persoane cu probleme în instanță, care sunt plecate din țară. 

Victor Ciutacu a subliniat că a vorbit și cu Alina Bica, aflată în Costa Rica, dar și cu un interlop căutat internațional care face live-uri pe Facebook cu locul în care se află. 

”Tatăl fugiților”

”Ingrid Mocanu a devenit mama tuturor persecutaților și eu sunt tatăl tuturor fugiților din țară, intru în direct cu ei” a afirmat Victor Ciutacu. 

Despre Vlad Cosma, jurnalistul spune că ”e plecat că n-are nicio măsură”: ”Vlad Cosma, procedural, e un om care-și așteaptă verdictul. Are cinci ani cu executare în prima instanță. A doua zi în care nu apare după o condamnare, atunci poți spune că e fugit. Sor-sa spune că e la schi.”loading...
VOTEAZA ARTICOLUL
   Pozitive: +7    Negative: 0

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.DE2