INML: Rămășițele din pădure confirmă o altă victimă în cazul Caracal

Rămășițele din pădure confirmă o altă victimă.

Rămășițele găsite de către procurorii DIICOT în liziera din pădure de lângă casa din Caracal aparțin unei fete cu vârsta cuprinsă între 15-19 ani, alta decât Alexandra Măceșanu, anunță DIICOT. Asta înseamnă că se confirmă a doua victimă a lui Gheorghe Dincă.

Institutul Național de Medicină Legală "Mina Minovici" a trimis către Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) raportul de expertiză medico-legală antropologică pe fragmentele osoase care au fost găsite în liziera de pădure de lângă casa din Caracal a lui Gheorghe Dincă. Fragmentele osoase au fost găsite la indicația lui Gheorghe Dincă, care le-a spus anchetatorilor că acolo ar fi rămășițele Luizei Melencu.

O fată cu vârsta cuprinsă între 15-19 ani

"Din analiza raportului preliminar de expertiză medico-legală antropologică rezultă că fragmentele osoase examinate provin de la o persoană de sex feminin cu vârsta cuprinsă între 15-19 ani și că sunt altele decât cele ce s-au individualizat anatomic printre resturile scheletale descoperite în urma percheziției domiciliare efectuate la data de 27.07.2019 la locuința inculpatului Dincă Gheorghe", anunță DIICOT, într-un comunicat de presă.

Anchetatorii confirmă practic o a doua victimă a lui Gheorghe Dincă în condițiile în care fragmentele osoase ridicate pe 27 iulie de către anchetatori din curtea casei din Caracal conțin ADN-ul Alexandrei Măceșanu, după cum a anunțat DIICOT la acea vreme.
Luiza Melencu avea vârsta de 18 ani în momentul dispariției, produsă în luna aprilie a acestui an.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel