INML - caz Caracal. Alexandru Cumpănașu, mesaj de ultimă oră

Alexandru Cumpănașu
Alexandru Cumpănașu

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, a anunțat că va depune, miercuri, o solicitare privind un control legat de cazul de la Caracal.

„#112vreausatraiesc. SOLICITARE CONTROL INML. Dragi prieteni, cinismul unor angajați ai statului român ne-au transformat viața într-un calvar. Comunicatul de astăzi al INML și zvonurile halucinante din aceate zile cu privire la un eventual certificat de deces pe care l-ar fi eliberat sau presupusele analize finalizate de INML cu privire la rămășițele din liziera atribuite "pe surse" Luizei sunt intoxicări și bătaie de joc la adresa tuturor.

De aceea mâine la ora 10:30 voi depune la ministrul sănătății solicitarea dispunerii unui control de fond la INML care să identifice aceste scurgeri halucinante de informații false dar și respectarea procedurilor administrative în procesul de comunicare publică sau a administrării expertizelor în funcție de competența corpului de control al ministrului.

Știu că încep un nou front și tulbur o nouă MAFIE dar cred că a venit momentul ca fiecare instituție publică să se restarteze și să nu ne mai trateze ca pe niște numere când la mijloc este VIAȚA copiilor noștri”, a scris Alexandru Cumpănașu, marți seară, pe contul său de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel