Inițiativa celor Trei Mări. Anunțul Comandamentului de Securitate

În urma multiplelor speculații apărute în mass media, care au vizat modul de organizare și primirea demnitarilor la summitul Inițiativa celor Trei Mări, Comendamentul de Securitate al evenimentului a emis un comunicat explicativ.

"Măsurile de securitate, necesare bunei desfăşurări a Summitului „Inițiativa celor Trei Mări”, au fost adoptate de Serviciul de Protecţie şi Pază, împreună cu celelelte structuri abilitate, MApN, MAI, SRI, SIE, STS, fiecare în limitele competenţelor stabilite prin lege, pentru a permite desfăşurarea în condiţii normale a activităţilor cotidiene din Bucureşti, nefiind impuse restricţii deosebite.

În vederea implementarii măsurilor stabilite în concepţia integrată de securitate, Serviciul de Protecţie şi Pază a avut mai multe întâlniri cu reprezentanţii serviciilor similare din ţările participante la summit.

Comandamentul pentru Securitate al Summitului „Inițiativa celor Trei Mări”le mulţumeşte cetăţenilor pentru sprijinul şi înţelegerea acordate cu privire la acest eveniment important pentru România", se arată în comunicat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel